Sewaan Kereta

Corona Virus  – Pelanggan kami boleh menukar atau membatalkan secara percuma semua tempahan sehingga 48 jam sebelum sewaan bermula!

Pikap:
Ketibaan
18-24  25-70  70+

8.6 / 10

         

berdasarkan 692 ulasan

4.2 / 5

         

berdasarkan 679 ulasan

 
 

Sewa Kereta Murah

menawarkan anda pilihan untuk menempah sewaan kereta anda dalam masa nyata.
Kami menawarkan kereta sewa di semua bandar utama di seluruh dunia, dan anda dapat jimatkan sehingga 40%.
Rental Car Group menunjukkan perbandingan antara semua penyedia sewaan kereta termasuk Alamo, National, Avis, Budget, Dollar, Thrifty dan Europcar dalam mencarikan anda tawaran yang terbaik untuk sewaan kereta anda.

Informasi Penyewaan Mobil

Kami akan memberi Anda rincian tentang rental mobil dan tip perjalanan untuk semua lokasi di situs kami. Pastikan membaca bagian asuransi mobil, panduan tujuan dan informasi berguna.

Baca lagi

Sewa Kereta Api Dasar Menjelaskan

Sewa Kereta Api Dasar Menjelaskan

Penuh hingga Penuh
Kereta anda akan mempunyai tangki bahan bakar penuh semasa pengambilan. Apabila anda mengembalikan kereta, tangki mesti penuh.
Pastikan anda mengembalikan kereta dengan tangki penuh untuk mengelakkan caj bahan bakar tambahan. Sekiranya tangki tidak dikembalikan penuh, pembekal akan mengisi semula tangki dengan kadar yang lebih tinggi daripada stesen minyak tempatan dan mereka akan mengenakan bayaran pentadbiran tambahan kepada anda.
Polisi bahan bakar ini biasanya menjadi pilihan utama kerana ia memberikan sedikit masalah pada akhir sewaan.

Penuh hingga Kosong
Apabila anda mengambil kenderaan anda, anda akan mendapat kereta dengan tangki bahan bakar penuh. Semasa anda mengembalikan kereta, tangki tidak perlu penuh. Tidak ada bayaran balik untuk bahan bakar yang tidak digunakan dengan polisi ini.
Sekiranya anda tidak mahu bimbang tentang mengisi minyak kereta anda boleh mendapatkan polisi penuh hingga kosong. Ini paling sesuai untuk orang yang tahu bahawa mereka akan banyak memandu dan akan menggunakan tangki penuh.

Penuh hingga Kosong dengan sebahagian bayaran balik
Apabila anda mengambil kenderaan anda, anda akan mendapat kereta dengan tangki bahan bakar penuh. Apabila anda mengembalikan kereta, tangki tidak perlu penuh dan anda akan mendapat bayaran balik atas bahan bakar yang tidak digunakan.
Bayaran balik akan dibuat semasa anda memberikan kembali kereta, tetapi bayaran pentadbiran akan dikenakan oleh syarikat sewa kereta.

Baca lagi

Kereta Sewa - Maklumat Insurans

Kereta Sewa - Maklumat Insurans

Insurans sewa kereta mengelirukan, rumit dan merupakan soalan nombor satu ketika pelanggan memanggil kami .. Apakah jenis insurans yang saya perlukan? Ini adalah soalan utama yang kami dengar dari pelanggan kami. Dalam kebanyakan kes, anda tidak memerlukan semua jenis insurans kereta sewa yang syarikat-syarikat sewa kereta mendorong anda untuk membeli!

Mari bermula dengan menjelaskan jenis insurans kereta jenis yang berbeza.

Apakah Penepian Kerosakan Perlanggaran (CDW) untuk penyewaan kereta?
  Pengecualian Kerosakan Kerosakan / Kerosakan Kerugian (dengan lebihan) menghalang tanggungjawab pelanggan terhadap kerugian atau kerosakan kenderaan sehingga jumlah yang berlebihan selagi tidak disebabkan oleh kecuaian pemandu / penyewa atau sebahagian pengecualian insurans. Contoh: Jika anda mengambil insurans CDW dengan lebihan 700 USD â € anda akan dilindungi untuk kerosakan dan kecurian tetapi dengan potongan 700 USD.

Apakah Penepian Kerosakan Perlanggaran Super atau Insurans Liabiliti Tambahan?
  Penepian Kerosakan Perlanggaran Super adalah insurans tambahan untuk mengurangkan kelebihan / potongan. Insurans ini boleh dibeli hanya pada waktu ketibaan langsung di meja sewa kereta. Insurans ini boleh mahal.

Apakah Insurans Liabiliti Tambahan?
  Insurans liabiliti untuk penyewaan kereta merangkumi ganti rugi kepada orang lain kereta atau harta serta kos perubatan untuk kecederaan yang anda tanggung.

Apakah Insurans Kemalangan Peribadi?
  Walaupun perlindungan liabiliti merangkumi kerosakan harta benda dan kecederaan orang lain dalam kemalangan, liputan kemalangan diri termasuk faedah perubatan, ambulans dan kematian untuk anda (pemandu kereta sewa) dan penumpang anda.

Apakah Liputan Kesan Peribadi?
  Perlindungan kesan peribadi akan melindungi anda dari kerugian akibat kecurian harta benda dari kereta sewa. Kebanyakan insurans pemilik rumah merangkumi kerugian ini

Apakah jenis insurans yang anda cadangkan?
  Kebanyakan tawaran sewa kereta kami termasuk insurans CDW tetapi dengan lebihan antara 500 hingga 3000 USD. Ini bermakna anda akan bertanggungjawab ke atas jumlah yang berlebihan jika berlaku kerosakan atau kecurian kepada kereta sewa anda. Kami sangat mengesyorkan agar anda mengambil INSURANCE EXCESS COVER kami yang ditawarkan kepada anda dalam proses tempahan kami. Insurans perlindungan berlebihan ini akan memastikan bahawa untuk sejumlah kecil anda dilindungi sepenuhnya dalam kes kemalangan atau kecurian kepada kenderaan sewaan anda tetapi juga untuk Tayar rata, cermin depan retak, lampu yang rosak, kunci hilang, dan menunda.

Baca lagi