Коли под наем

Корона вирус  – Нашите клиенти могат да променят или анулират БЕЗПЛАТНО всички резервации до 48 часа преди началото на наема!

Пикап:
Пристигане
18-24  25-70  70+

8.6 / 10

         

Въз основа на рецензии692

4.2 / 5

         

Въз основа на рецензии679

 
 

Евтини коли под наем

предлагаме Ви възможност да резервирате кола под наем в реално време.
Предлагаме коли под наем във всички главни градове по света и с нас можете да спестите до 40%.
Rental Car Group показва сравнение на всички водещи доставчици на коли под наем, включително Alamo, National, Avis, Budget, Dollar, Thrifty и Europcar, за да ви намери най-добрата сделка за кола под наем.
Използвайте нашата система за оферти за коли под наем и за 2 минути ще получите сравнение на всички доставчици на коли под наем във вашия регион. След това изберете предпочитаната от Вас агенция за коли под наем и стойност на наема на кола. Предлагаме разнообразни превозни средства във всяка дестинация, от евтини, икономични варианти, до луксозни кабрио. Започнете сега и просто попълнете формуляра, за да получите мигновена онлайн оферта.

Прочетете повече

Правила За Отдаване Под Наем На Автомобила С Гориво Обясни

Правила За Отдаване Под Наем На Автомобила С Гориво Обясни

Пълно до пълно
Колата ви ще има пълен резервоар с гориво при вземане. Когато върнете колата, резервоарът трябва да е пълен.
Уверете се, че сте върнали автомобила с пълен резервоар, за да избегнете допълнителни такси за гориво. Ако резервоарът не бъде върнат пълен, доставчикът ще напълни резервоара по-високо от местните бензиностанции и ще Ви начисли допълнителна административна такса.
Тази политика за гориво обикновено е предпочитаният избор, тъй като дава най-малко проблеми в края на наема.

Пълно до празно
Когато вземете автомобила си, получавате кола с пълен резервоар за гориво. Когато връщате колата, резервоарът не трябва да е пълен. С тази политика няма възстановяване на неизползваното гориво.
Ако не искате да се притеснявате за зареждането на автомобила, можете да получите пълна и празна полица. Това работи най-добре за хора, които знаят, че ще карат много и ще изразходват пълен резервоар.

Пълно до празно с частично възстановяване
Когато вземете автомобила си, получавате кола с пълен резервоар за гориво. Когато върнете автомобила, резервоарът не трябва да е пълен и ще получите възстановяване на неизползваното гориво.
Възстановяването ще бъде извършено, когато върнете автомобила, но административната такса ще бъде начислена от компанията за наемане на автомобили.

Прочетете повече

Евтини варианти за кола под наем за популярни дестинации за коли под наем

Европа Коли под наем
Съединените Щати & Канада Коли под наем
Австралия Нова Зеландия Коли под наем
Карибите Коли под наем
Останалата част на света Коли под наем

Коли Под Наем - Застраховка Информация

Коли Под Наем - Застраховка Информация

Застраховката на кола под наем е объркваща, сложна и е въпрос номер едно, когато клиентите ни се обаждат .. Какъв вид застраховка ми трябва? Това е основният въпрос, който чуваме от нашата клиентела. В повечето случаи не се нуждаете от всички различни видове застраховки за наем на автомобили, които компаниите за наемане на коли ви подтикват да купите!

Нека започнем като обясним различния тип застраховка за кола под наем.

Какво представлява отказът от вреди при сблъсък (CDW) за наемане на кола?
  Условие за освобождаване от отговорност при сблъскване / загуба на отговорност (с излишък) ограничава финансовата отговорност на клиентите за загуба или повреда на превозното средство до надвишаването на сумите, стига това да не е причинено от небрежност на водача / наемателя или част от застрахователните изключения. Пример: Ако вземете CDW застраховка с над 700 USD - ще бъдете покрити за щети и кражби, но с приспадане от 700 USD.

Какво представлява застраховката за обезщетение за вреди при Супер Сблъсък или допълнителна застраховка.
  Супер сблъсък с обезщетение за щети е допълнителна застраховка за намаляване на излишъка / приспадането. Тази застраховка може да бъде закупена само при пристигането директно на бюрото за наем на коли. Тази застраховка може да бъде скъпа.

Какво представлява застраховката за допълнителна отговорност?
  Застраховката на отговорността за автомобили под наем покрива вреди за други лица автомобил или имущество, както и за медицинските разходи за наранявания, за които отговаряте.

Какво представлява личната застраховка срещу злопо�

Прочетете повече