Autonvuokraus

Corona-virus  – Asiakkaamme voivat muuttaa tai peruuttaa ILMAISEKSI kaikki varaukset viimeistään 48 tuntia ennen vuokrauksen alkua!

Pickup:
Saapuminen
18-24  25-70  70+

8.6 / 10

         

rvioiden perusteella

4.2 / 5

         

rvioiden perusteella

 
 

Halvat Autonvuokraus

RentalCarGroup tarjoaa lähes kaikkien merkittävien ja itsenäisten autovuokraamoiden vertailun yli 30 000 kaupungissa ympäri maailmaa. ETSI - Käytä "TOSIAIKAINEN" -autojen vuokrausjärjestelmäämme ja 2 minuutissa sinulla on vuokrauskohteesi kaikkien tarjoajien vertailu. VERTAA - Valitse haluamasi autovuokraamo ja vuokraushinta. Tarjoamme laajan valikoiman ajoneuvoja jokaisessa kohteessa halvemmista vaihtoehdoista aina ylellisiin avoautoihin. VARAA - Täytä lomake 2 minuutissa ja saat autonvuokrauksen vahvistuksen heti.
AutonvuokraustietojaTarjoamme sinulle sivustollamme yksityiskohtaisia autonvuokraus- ja matkavinkkejä kaikkiin sijainteihiin. Varmista, että luet kohdan autonvuokrausvakuutuksesta, kohdeoppaista ja hyödyllisistä tiedoista.

Lue lisää

Autonvuokraus Polttoaineen Politiikan Selitti

Autonvuokraus Polttoaineen Politiikan Selitti

Full-Full
Autossa on tankki täynnä polttoainetta, kun pick-up. Kun palautat auton tankki on täynnä.
Varmista, että voit palauttaa auton tankki täynnä välttää ylimääräistä polttoainetta maksuja. Jos säiliö ei ole palautettu kokonaan, toimittaja ei täytä tankki korkeampi kuin paikalliset huoltoasemat ja ne veloittaa ylimääräistä kulukorvauksen.
Tämä polttoaineen politiikka on yleensä ensisijainen valinta koska se antaa ainakin kysymyksiä, lopussa vuokra.

Täysi Tyhjä
Kun pick-up auton, saat auton tankki täynnä polttoainetta. Kun palautat auton tankki ei tarvitse olla täynnä. Ei hyvitystä käyttämättä polttoainetta, jolla tätä politiikkaa.
Jos et’t halua murehtia tankkaus auton voit saada täyden tyhjä politiikkaa. Tämä toimii parhaiten ihmisille, jotka tietävät he eivät voi ajaa paljon ja käyttää jopa tankki täynnä.

Täysi Tyhjä osittaisen hyvityksen
Kun pick-up auton, saat auton tankki täynnä polttoainetta. Kun palautat auton tankki ei tarvitse olla täynnä ja saat hyvityksen käyttämättä polttoainetta.
Palautus tehdään, kun voit antaa takaisin auton, mutta hallinto maksu veloitetaan auton vuokraus yritys.

Lue lisää

Autonvuokraus - Vakuutus Tiedot

Autonvuokraus - Vakuutus Tiedot

Autonvuokrausvakuutus on sekava, monimutkainen ja on numero yksi kysymys, kun asiakkaat kutsuvat meitä. Minkälainen vakuutus tarvitsen? Tämä on tärkein kysymys, jonka kuulemme asiakaskunnassamme. Useimmissa tapauksissa sinun ei tarvitse kaikkia erilaisia ​​vuokra-autovakuutuksia, joita autovuokraamot haluavat ostaa!

Aloita selittämällä eri autonvuokrausvakuutus.

Mikä on autovuokrauksen Collision Damage Waiver (CDW)
  Törmäyksestä aiheutuva vahinko Vapautus / Vahinko Vahingonkorvaus (ylimääräinen) rajoittaa asiakkaiden taloudellista vastuuta ajoneuvon menetyksestä tai vahingoittumisesta aina ylimääräisiin summiin asti, mikäli se ei johdu kuljettajan / vuokraajan huolimattomuudesta tai osasta vakuutusten poissulkemista. Esimerkki: Jos otat CDW-vakuutuksen yli 700 dollaria - sinä katetaan vahingoista ja varkaudesta, mutta vähennys 700 USD.

Mikä on Super Collision Damage Waiver tai lisävakuutus.
  Super Collision Damage Waiver on ylimääräinen vakuutus vähentää yli / vähennys. Tämä vakuutus voidaan ostaa vain saapumisen yhteydessä suoraan autonvuokrauspalvelupisteeseen. Tämä vakuutus voi olla tyyris.

Mikä on lisävakuutus?
  Autonvuokrausvastuuvakuutus kattaa henkilöiden tai henkilöiden vahingonkorvaukset sekä vahingonkorvauskulut, joista olet vastuussa.

Mikä on henkilökohtainen tapaturmavakuutus?
  Vastuu kattaa myös muiden ihmisten omaisuusvahingot ja onnettomuudet, henkilökohtainen onnettomuus kattaa lääkärin, ambulanssin ja kuoleman edut sinulle (vuokra-auton kuljettajalle) ja matkustajille.

Mitä henkilökohtaiset vaikutukset kattavat?
  Henkilökohtaisten vaikutusten kattavuus suojaa sinua menetyksestä, koska vuokra-autojen varallisuus on varastettu. Useimmat homeowners vakuutukset kattavat tämän tappion jo

Minkälainen vakuutus suosittele?
  Useimmat autovuokraamoistamme sisältävät CDW-vakuutuksen, mutta yli 500-3 000 USD. Tämä tarkoittaa, että olet vastuussa tästä ylimääräisestä summasta, jos autoosi on vahingoittunut tai varastettu. Suosittelemme, että otat EXCESS COVER INSURANCE, joka tarjotaan sinulle varausprosessissa. Tämä ylimääräinen vakuutusturva varmistaa, että pieni määrä on katettu kokonaan onnettomuuden tai varkauden aikana vuokra-autosi, mutta myös Flat-renkaiden, särkyneiden tuulilasien, vaurioituneiden ajovalojen, kadonneiden avainten ja hinauksen varalta.

Lue lisää