Najam Vozila

Corona virus  – Naši klijenti mogu BESPLATNO mijenjati ili otkazivati sve rezervacije do 48 sati prije početka najma!

Kurva:
Dolazak
18-24  25-70  70+

8.6 / 10

         

Na temelju ecenzija

4.2 / 5

         

Na temelju ecenzija

 
 

Jeftini Najam Automobila

nudi mogućnost rezervacije vozila u stvarnom vremenu.
Imamo vozilo za najam u svim većim gradovima svijeta, a možete i uštedjeti do 40%.
Kako bismo Vam ponudili najpovoljniji najam vozila, Rental Car Group prikazuje usporedbu svih vodećih tvrtki za najam vozila, uključujući Alamo, National, Avis, Budget, Dollar, Thrifty i Europcar.
Uz pomoć našeg sustava ponuda za najam vozila za 2 minute dobit ćete usporedbu svih pružatelja usluga na vašoj lokaciji. Nakon toga, odaberite željenu rent-a-car agenciju i cijenu najma. Nudimo Vam sjajan raspon vozila u svakom mjestu, od jeftinih vozila ekonomične klase do luksuznih kabrioleta. Počnite odmah i ispunite obrazac za brzu ponudu putem interneta.

Pročitaj više

Pravila Za Najam Automobila Gorivom Objasnio

Pravila Za Najam Automobila Gorivom Objasnio

Puna do Puna
Vaš automobil će pri preuzimanju imati pun spremnik goriva. Kad vratite automobil, spremnik mora biti pun.
Svakako vratite automobil s punim spremnikom kako biste izbjegli dodatne troškove goriva. Ako se spremnik ne vrati pun, dobavljač će ga napuniti većom brzinom od lokalnih benzinskih postaja i naplatit će vam dodatnu administrativnu naknadu.
Ova je politika goriva obično preferirani izbor jer daje najmanje problema na kraju najma.

Puno do Prazno
Kada preuzmete svoje vozilo, dobit ćete automobil s punim spremnikom goriva. Kad vratite automobil, spremnik ne mora biti pun. Ovim pravilima nema povrata za neiskorišteno gorivo.
Ako ne želite brinuti o punjenju automobila, možete dobiti policu za prazno. To najbolje odgovara ljudima koji znaju da će puno voziti i potrošit će pun spremnik.

Puno do Prazno s djelomičnim povratom
Kada preuzmete svoje vozilo, dobit ćete automobil s punim spremnikom goriva. Kada vratite automobil, spremnik ne mora biti pun i dobit ćete povrat za neiskorišteno gorivo.
Povrat novca izvršit ćete kad vratite automobil, ali tvrtka za iznajmljivanje automobila naplatit će administrativnu naknadu.

Pročitaj više

Najam Vozila - Osiguranje Informacija

Najam Vozila - Osiguranje Informacija

Najam automobila osiguranje je zbunjujuće, komplicirano i pitanje broj jedan kada nas klijenti zovu .. Kakva vrsta osiguranja trebam? Ovo je glavno pitanje koje čujemo od naših klijenata. U većini slučajeva, ne trebate sve različite vrste najam automobila koje tvrtke za iznajmljivanje automobila potiču na kupnju!

Počnimo s objašnjenjem različite vrste osiguranja najam automobila.

Što je otkazivanje štete od sudara (CDW) za najam automobila?
  Odricanje od štete od prekida / gubitka od štete (s viškom) ograničava financijsku odgovornost kupaca za gubitak ili oštećenje vozila do višak, pod uvjetom da nije uzrokovana nepažnjom vozača / iznajmljivača ili dijelom izuzeća osiguranja. Primjer: Ako uzmete CDW osiguranje s viškom od 700 dolara, bit ćete pokriveni za štetu i krađu, ali s odbitkom od 700 USD.

Što je odšteta od štetnog prekršaja ili dopunska odgovornost osiguranja.
  Odricanje od štete od super sudara je dodatno osiguranje za smanjenje viška / odbitne. Ovo osiguranje može se kupiti samo po dolasku izravno na stol za najam automobila. Ovo osiguranje može biti skupo.

Što je dodatno osiguranje od odgovornosti?
  Osiguranje od odgovornosti za najam automobila pokriva štete na automobil ili imovinu drugih osoba, kao i za medicinske troškove za ozljede koje ste odgovorni.

Što je osobno osiguranje od nezgode?
  Dok pokrivenost odgovornosti pokriva ostale štete na imovini i ozljede u nesreći, pokrivenost osobnim nesrećama obuhvaća liječnike, ambulante i smrt za vas (vozača najma) i putnike.

Što je pokrivanje osobnih efekata?
  Pokrivenost osobnim efektima će vas zaštititi od gubitka zbog krađe posjeda iz najam automobila. Većina osiguravajućih kuća pokriva ovaj gubitak već

Kakvu vrstu osiguranja preporučujete?
  Većina naših ponuda za iznajmljivanje automobila uključuje CDW osiguranje, ali s viškom od 500 do 3000 USD. To znači da ćete biti odgovorni za taj višak u slučaju oštećenja ili krađe vašeg iznajmljenog automobila. Preporučujemo da preuzmete naš EXCESS COVER INSURANCE koji Vam se nudi u našem procesu rezervacije. Ovo osiguranje za višak pokrića osigurat će da se za malu količinu pokrivaš u slučaju nezgode ili krađe vašeg vozila za vuču, ali i za Flat gume, napuknute vjetrobrane, oštećenih prednjih svjetala, izgubljenih ključeva i vuče.

Pročitaj više